Timişoara: Marian Iancu încearcă să împace şi capra şi varza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Marian Iancu încearcă să împace şi capra şi varza
Timişoara: Marian Iancu încearcă să împace şi capra şi varza

Preşedintele lui "Poli" a înaintat o propunere de a schimba înţelegerea dintre club şi autorităţile locale, astfel încât să reducă preţurile la bilete.

"Ţinând cont de situaţia economico-socială dificilă prin care trece întreaga ţară şi analizând ultimele rezultate financiare cu privire la politica de marketing a vânzării de bilete, atât în competiţia internă, cât şi cea europeană, s-a evidenţiat obligativitatea de a se găsi o soluţie imediată, în interesul clubului, pentru a-şi menţine sursele bugetare, dar şi în cel al fanilor, de a le reduce costurile prezenţei lor pe stadion, pentru a-şi susţine echipa favorită. Pentru acest fapt, am decis să propunem Consiliului Local Timişoara consolidarea contractului în vigoare la suma iniţială de 2,5 milioane de euro/an, în rate lunare, timp de minimum 3 ani/maximum 5 ani. Am decis să propunem Consiliului Judeţean Timiş consolidarea contractului în vigoare, de un milion de euro/an, în două tranşe egale, plătibile în lunile iunie, respectiv decembrie, pentru un termen de minimum 3 ani/maximum 5 ani. Luând în calcul faptul că fără acele sume în plus, odată semnate cele două contracte apare o sursă sigură de susţinere a bugetului clubului, alături de sumele venite din reclame, drepturi TV, sponsori plus participarea acţionariatului, putem să reducem semnificativ costul biletelor", spune textul comunicatului semnat de Marian Iancu.

Dacă înţelegerea va căpăta această formă, preţul biletelor la meciurile timişorenilor de pe teren propriu se va schimba astfel: în campionat - un eruo la peluze, doi euro la tribune, în Liga Europa - cinci euro la peluze, 10 euro la tribune, iar la o eventuală calificare în Liga Campionilor - 10 euro la peluze şi 20 de euro la tribune.

Adrian Orza, viceprimarul Timişoarei care face parte din Cosiliul de Administraţie al clubului este de părere că înţelegerea va fi aprobată de Consiliul Local. "Modificări importante nu sunt, practic se cere prelungirea înţelegerii, care expiră peste un an. Acest lucru va necesita o dezbatere în Consiliul Local şi sper că va fi aprobată această variantă. S-au realizat nişte performanţe şi ar fi păcat să nu mergem mai departe", a declarat Adrian Orza.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite