Marian Iancu: “Dacă vorbele mele abrazive şi de multe ori greşite au adus atingere cuiva, îmi cer scuze.”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului de fotbal Poli şi-a cerut scuze faţă de ieşirile sale din zilele trecute, postând un mesaj pe site-ul oficial al echipei. Acesta a menţionat că de mesajul său nu se poate bucura şi Mircea Sandu

Marian Iancu se parte că s-a mai gândit în ce priveşte decizia de a părăsi clubul Politehnica Timişoara. Boss-ul alb-violeţilor a transmis un comunicat prin intermediul site-ul oficial al clubului, prin care a explicat motivele pentru care a atacat verbal oficialităţile locale.

Nu există cadru legal pentru a continua colaborarea dintre club, BKP, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Nenumaratele promisiuni şi dorinţele exprimate cu părere de rău, trebuie să recunoaştem, nu pot înlocui legea. Voinţa politică este cea care poate domina aceasta situaţie. S-a vorbit de şantaj, s-a vorbit de un moment bine ales, şi anume momentul alegerilor. Toate acestea sunt speculaţii false, în contextul realitătii pe care am arătat-o mai sus. Recunosc ca aş şantaja pe oricine pentru interesele Politehnicii Timişoara atunci când n-aş mai avea nicio cale de ales, dar nu am făcut acest lucru”, a declarat Iancu.

Preşedintele clubului Poli aşteaptă însă ca Primăria, prin Consiliul Local, şi Consiliul Judeţean Timiş, să sprijine în continuare echipa fanion al oraşului. “Banatul trebuie să aleagă ce-şi doreşte în legătură cu fotbalul alb-violet. Orice soluţie legală în interesul clubului Politehnica Timişoara, care să asigure continuitatea va fi asumata de actualul acţionariat. Vom fi modeşti şi vom accepta orice propunere valabilă, chiar dacă această atinge interesele celor care au investit până acum”, a mai spus Maria Iancu.

În final, Marian Iancu şi-a cerut scuze celor pe care i-a jignit, nu însă şi lui Mircea Sandu. “Dacă vorbele mele abrazive şi de multe ori greşite au adus atingere cuiva, îmi cer scuze. Sunt un tip impulsiv, reactiv, fără limite rezonabile în momentele când interesele entităţii pe care o conduc sunt atacate, în cazul de faţă cele ale clubului Politehnica Timişoara. Poate că astea au atras atâtea probleme. Poate sunt destule motive ca altcineva să vină să continue munca pe care am făcut-o în aceşti ani. Dar doua lucruri sunt certe, şi anume că am jucat doar pe teren, iar de scuzele invocate mai sus exclus să se bucure Mircea Sandu”, a încheiat Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite