Timişoara: Marian Iancu s-a întâlnit cu autorităţile locale şi anunţă ieftinirea biletelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Marian Iancu s-a întâlnit cu autorităţile locale şi anunţă ieftinirea biletelor
Timişoara: Marian Iancu s-a întâlnit cu autorităţile locale şi anunţă ieftinirea biletelor

Preşedintele clubului timişorean a anunţat că biletele la meciurile din campionat s-ar putea ieftini chiar de la următorul meci pe teren propriu.

Citeşte şi:

"Poli" joacă un meci decisiv cu stadionul gol

900 de poliţişti, jandarmi şi bodyguarzi dau piept cu suporterii Anderlecht


"Poli" şi Anderlecht au susţinut antrenamentele oficiale (GALERIE FOTO)

Sabău speră că Anderlecht va subestima pe "Poli"

Marian Iancu s-a întâlnit astăzi, la Prefectura Timiş, cu factorii de decizie ai Consiliului Judeţean, pentru a discuta prelungirea înţelegerii dintre autorităţile locale şi club. "Era obligaţia noastră să convocăm această întâlnire, o discuţie formală pe tema proiectului nostru. O discuţie pozitivă, aşa cum se întâmplă de obicei în ultima vreme atunci când discutăm cu Consiliul Judeţean. Ne-au susţinut în ceea ce priveşte condiţiile pentru a juca în cupele europene, au investit serios în stadion. Sper să ne bucurăm în continuare de susţinerea dânşilor", a spus finanţatorul de la "Poli".

Acesta a anunţat că preţurile de 1 şi 2 euro pentru un bilet la meciurile de campionat ar putea intra în vigoare încă din acest an. "A apărut ideea ca deja, începând cu următorul meci de campionat pe teren propriu, cu Steaua, să modificăm preţul biletelor, să-l aducem la nivelul din propunere. Pentru că e clar că lumea simte presiunea acestui cost în ceea ce înseamnă bugetul familiei. E clar că avem nevoie de suporeri la stadion, avem nevoie de susţinere. Urmează meciuri foarte importante, cu Steaua, Dinamo şi atunci n-am rezolva nimic dacă nu am veni în întâmpinarea lor aducându-i la stadion. Chiar dacă aşa dispare o sursă importantă de finanţare, măcar ne putem baza pe al 12-lea jucător", a mai spus Marian Iancu.

Mâine, preşedintele lui "Poli" se va întâlni cu primarul Gheorghe Ciuhandu pentru a discuta aceleaşi probleme.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite