Marian Iancu: "Am primit licenţa în mod oficial, dar un dobitoc de la FRF continua să facă demersuri împotriva noastră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timișoara a primit licența pentru sezonul 2011-2012, însă nu există liniște în tabăra echipei alb-violete. Marian Iancu, patronul echipei Poli duce un nou război împotriva celor de la Federația Română de Fotbal.

Teoretic nu se poate întâmpla nimic care să pericliteze participarea echipei bănățene în preliminariile Ligii Campionilor, însă Marian Iancu, patronul echipei Poli duce un nou război împotriva celor de la Federația Română de Fotbal. De această dată vizat este Viorel Duru, director în cadrul Comisiei de licențiere, care a trimis actele clubului de pe Bega la UEFA, pentru ca forul european să decidă dacă Poli se află în legalitate, chiar dacă FRF a acordat licența.

“Am primit licenţa în mod oficial. O avem la club. Un dobitoc de la federaţie continua să facă demersuri împotriva noastră. Hotărârea e clară. El continuă să dezinformeze UEFA şi să mintă. Încearcă să ne facă. Duru e un om fără niciun fel de calităţi. E împotriva fotbalului românesc. Comisia de licenţiere ne-a dat licenţa, dar ăsta e un demers ticălos! Sunt oameni care au interese, alţii sunt superficiali, alţii sunt cu totul neiniţiaţi. Sunt foarte mulţi bani la mijloc!”, a declarat Marian Iancu.

Clubul Politehnica Timișoara a postat pe site-ul oficial cele nouă pagini ale documentului emis de FRF prin care echipa alb-violetă primește licența pentru sezonul 2011-2012.

„Comisia constată că sunt îndeplinite criteriile: sportiv, de infrastructură, de personal și administrație, juridic și financiar prevăzute în regulament. Comisia pentru Acordarea Licenței Cluburilor, pe baza documentelor existente la dosarul cauzei, în temeiul art.6 alin.2 din Regulament constantă că sunt îndeplinite condițiile pentru admiterea cererii de acordare a licenței și în cosecință, în unanimitate de voturi HOTĂREȘTE: Se acordă licența clubului Fotbal Club Timișoara SA pentru sezonul 2011-2012”.

Dacă nu ar fi primit licența, Poli ar fi pierdut participarea în preliminariile Ligii Campionilor și ar fi fost retrogradată în eșalonul second.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite