Mărfuri de contrabandă descoperite de jandarmi în pieţele din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost confiscată
Marfa a fost confiscată

Trei persoane care încercau să vândă marfă de contrabandă au fost depistate de jandarmii de la Gruparea Mobile în zona pieţelor din zonele Giroc şi Lipovei. Ţigările, alcoolul şi cafeaua de peste 15.000 de lei, au fost predate Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timiş.

În cursul zilei de miercuri, jandarmii de la Gruparea Mobilă au executat o acţiune punctuală pe linia comercializării bunurilor accizabile în zona Pieţei agroalimentare Giroc, Calea Lipovei precum şi pe străzile adiacente acestora. Au fost depistate trei persoane care comercializau ţigări netimbrate sau cu timbru de Serbia, pachete de cafea de diferite cantităţi şi alcool dublu rafinat. După inventarierea mărfurilor accizabile, s-a constatat că Ion V., de 53 de ani, şi Cristina M., de 28 de ani, ambii din Timişoara, încercau să plaseze pe piaţă cantitatea de 210 pachete de ţigări şi şapte kilograme de cafea fără acte de provenienţă.

Al treilea comerciant, Viorel P., de 43 de ani, tot din Timişoara, a fost depistat pe strada Silistra, având în autoturismul său aproape o mie de pachete de ţigări, 12 litri de alcool dublu rafinat şi peste 24 kg de cafea de contrabandă.

„Produsele accizabile, în valoare totală de 15.316 lei, au fost inventariate şi predate lucrătorilor Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timiş. Faţă de Viorel P. au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu produse accizabile. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara", a anunţat Daniela Stanciu, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite