Marfă de contrabandă de aproape 10.000 de lei ridicată de jandarmi din Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.500 de pachete de ţigări, peste 100 de litri şi 34 de pachete de cafea este captura jandarmilor de la Gruparea Mobilă făcută în urma controlului efectuat în Lugoj.

Mai multe echipaje au luat "la puricat", zilele trecute, Piaţa Agroalimentară din Lugoj şi străzile din apropierea ei, pentru a-i depista pe cei care vând marfă de contrabandă. Oamenii legii au identificat patru comercianţi care aveau ţigări, cafea şi alcool fără acte de provenienţă. În urma inventarierii produselor, s-a constat că suma de bani pe care ar fi putut-o câştiga din vânzarea produselor este de aproape 10.000 de lei.

"Întreaga cantitate de marfă a fost ridicată şi predată Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timiş, unuia dintre comercianţii i-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu produse accizabile, urmând ca şi ceilalţi trei să fie sancţionaţi de cei în drept", a declarat Daniela Stanciu, purtătoare de cuvânt a Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite