Timişoara: Managerii de top sunt noii candidaţi la şomaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Managerii de top sunt  noii candidaţi la şomaj
Timişoara: Managerii de top sunt noii candidaţi la şomaj

CV-urile pline şi experienţa bogată nu îi mai pot salva pe managerii rămaşi fără loc de muncă.

Agenţiile de recrutare primesc CV-uri tot mai consistente, dar companiile nu sunt încă pregătite să angajeze oameni pe funcţii de conducere, mai ales la cerinţele salariale la care se aşteaptă managerii transformaţi în şomeri.

„În medie, 10-15 procente din foştii manageri care şi-au lăsat CV-urile la noi au fost angajaţi”, a declarat Felix Toma, de la agenţia de recrutare şi plasare a forţei de muncă Adecco. Astfel, foştilor manageri de top nu le mai rămâne decât să se pensioneze sau să intre în şomaj.

„Sunt şomer de zece luni. Mi-am lăsat CV-ul la mai multe agenţii de recrutare, dar până acum nu mi-am găsit niciun loc de muncă”, a declarat Virgil Iosif Pal, fostul manager general al companiei Salomon şi unul din şomerii cu cea mai mare indemnizaţie de şomaj din România. În căutarea unui job nou se află şi Mircea Ionescu, fostul director Romtelecom. Timişoreanul a declarat că nu poate să-şi găsească de lucru, piaţa comunicaţiilor fiind o zonă în care îi este imposibil acum să o ia de la capăt.

CITIŢI MÂINE UN ARTICOL COMPLET DESPRE SITUAŢIA ÎN CARE SE AFLĂ MANAGERII BĂNĂŢENI DIN COMPANIILE MULTINAŢIONALE, ÎN:

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite