Timişoara: Managerii din Banat învaţă unii de la alţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soluţiile pentru afaceri şi sesiunile de networking vor domina întâlnirea Romanian Managers de mâine.

Antreprenorii, managerii şi freelancerii bănăţeni învaţă de la specialişti cum să se dezvolte şi să lege colaborări în afaceri prin intermediul reţelelor sociale, la al doilea eveniment pe care Romanian Managers îl organizează la Timişoara. După întâlniri organizate la Bucureşti şi Cluj, Romanian Managers revin la Timişoara cu teme noi de discuţie, menite să îi ajute pe reprezentanţii mediului de afaceri.  Prezentările invitaţilor vor viza şi posibilitatea de dezvoltare a unui brand personal, iar pauzele vor fi condimentate cu sesiuni intense de socializare.

Învaţă să lucreze online

Managerii prezenţi la eveniment vor afla cum pot folosi unelte online precum Facebook sau Linkedin pentru a-şi îmbunătăţi activitatea şi găsi noi parteneri de afaceri.

„Întâlnirea are ca scop principal stabilirea de colaborări între manageri, antreprenori şi freelanceri”, a spus Ciprian Trandafirescu, organizator al evenimentului. „Participanţii sunt încurajaţi să stabilească noi colaborări în afaceri, să lanseze teme de discuţie şi să-şi expună ideile”, a adăugat acesta.

„Cel mai important este că întregul eveniment este axat în jurul networkingului”, a explicat Ciprian Trandafirescu. Business Networking Timişoara va începe mâine la ora 18.00, în sala de conferinţe a Hotelului Delpack, şi chiar dacă organizatorii au alocat trei ore evenimentului discuţiile vor continua şi după încheierea prezentorilor şi sesiunilor incluse în program.

Prima întâlnire Romanian Managers la Timişoara

Timişoara a devenit gazda întâlnirilor dintre tinerii care s-au lansat deja în lumea afacerilor şi cei care caută sfaturi pentru a intra mai uşor pe piaţă în luna iunie. Atunci, tinerii antreprenori au făcut schimb de cărţi de vizite, s-au familiarizat cu strategiile adoptate de fiecare în parte şi au prezentat soluţii de îmbunătăţire a afacerilor. „Au fost două sesiuni de networking, în care participanţii au discutat liber şi au lansat o mulţime de idei”, a spus Alexandru Bleau, organizator.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite