Manageri noi la Spitalul Municipal, la „Victor Babeş” şi la Maternitatea Odobescu. La Spitalul de Copii concursul se reia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii care merg la Spitalul "Victor Babeş" din Timişoara vor găsi condiţii moderne
Pacienţii care merg la Spitalul "Victor Babeş" din Timişoara vor găsi condiţii moderne

Concursurile pentru posturile de manageri la spitalele care au intrat în subordinea Primăriei Timişoara au fost finalizate. Trei din cele patru spitale la care s-a organizat concurs au directori noi.

Noii manageri ai spitalelor nu s-au instalat încă pe funcţii, deocamdată fiind manageri doar pe hârtie. Cert este însă că, în urma concursului care a constat în două probe, scrisă şi orală, au fost desemnaţi trei manageri noi. Astfel, la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” a fost desemnată câştigătoare Maria Cerbu, la Spitalul Municipal, Octavian Mazilu, iar la Maternitatea Odobescu, doctorul Mihai Băcilă. „Departajarea a fost făcută la proba scrisă”, a spus Lăcrămioara Condea de la Biroul de Presă al Primăriei Timişoara.

Note mici la Spitalul de Copii

Lupta pentru scaunul de director la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu a fost întodeauna aprigă. Şi de această dată s-au înscris în concurs doi candidaţi, dar niciunul nu a trecut de proba scrisă, unde ar fi fost necesar minimum nota 7. „La Spitalul de Copii concursul se va relua”, a mai spus Lăcrămioara Condea. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite