Mămicile bancheri se pun pe muncă grea pentru binele elevilor timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii se vor bucura de un parc de 5.000 de euro
Elevii se vor bucura de un parc de 5.000 de euro

Visul unei şcoli începe să prindă contur prin intermediul mămicilor inimoase. Zeci de angajaţi ai unei bănci din Timişoara alături de copiii lor vor munci, o zi întreagă, pentru a transforma o simplă curte de şcoală într-o zonă de joacă de cinci stele.

Şcoala nr. 22 din Timişoara va fi reamenajată în cadrul unui proiect de responsabilitate socială. Astfel, reprezentanţii şcolii împreună cu elevii vor demara proiectul printr-o acţiune de curăţare a spaţiului verde existent şi de plantare de copaci. „Aşteptăm cu foarte mare interes acţiunea, care va transforma modul în care arată şcoala. Invităm de altfel membrii comunităţii locale să fie alături în acest demers." declară Gabriela Vente, Account Services Officer, RBS România, care a nominalizat anul trecut şcoala timişoreană pentru finanţare.

Ajutorul financiar oferit de RBS România către Şcoala nr. 22 din Timişoara se ridică la suma totală de 5000 de euro. Pe lângă premiul în valoare de 4500 euro primit în cadrul proiectului Supergrounds, Şcoala nr. 22 beneficiază de încă 500 de euro acordaţi de bancă prin intermediul unui alt program, Community Cashback Awards.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite