Mămicile cu bebeluşi de 10: prematur născut în 10.10.2010 la ora 07.10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, 10.10.2010 a fost o zi norocoasă pentru patru mămici de la Maternitatea Odobescu care au adus pe lume patru bebeluşi. Tinerele au născut patru copii sănătoşi. Două dintre naşteri au fost pe cale naturală şi două prin cezariană. Unul dintre bebeluşi a fost născut prematur, dar este sănătos.

Prima naştere din această dimineaţă a avut loc la ora 07.10. O tânără de 22 de ani din localitatea cărăşeană Vermeş l-a născut pe fiul ei Francisc Nicolae. Chiar dacă e născut prematur, micuţul este sănătos şi a umplut familia de bucurie. „A fost bine până aseară, când am început să am dureri groaznice. Cel mai important este să fie sănătos”, a spus Maria Iacob. Bunica tinerei este în culmea fericirii. „E frumos frumos, bruneţel. E ca tata lui. Cred că e cel mai frumos copil din lume”, a spus bunica micuţului.

Cristina Maria, născută în cinci minute




Un alt copil adus pe lume astăzi, la Maternitatea Odobescu este Cristina Maria Vasicin din Biled. Mămica spune că naşterea a decurs perfect. „Aseară am ajuns la spital. Azi dimineaţă la ora 08.00 am intrat în sala de naşteri şi la 08.05 am născut. Data de 10 octombrie o să fie o zi specială. Nu mă aşteptam să nasc chiar acum. Azi se împlinesc doi ani şi nouă luni de când l-am cunoscut pe soţul meu”, a spus Cosmina Vasicin (foto sus). 

Cosmina Vasicin
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite