Mamă băgată în spital de propria fiică, bolnavă psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele de urgenţă au intervenit prompt
Echipajele de urgenţă au intervenit prompt

O bătrână din Timişoara a fost salvată azi-noapte de pompieri, după ce vecinii au sunat, speriaţi, la 112.

Vecinii femeii au fost nevoiţi să apeleze la pompieri pentru că din apartamentul acesteia se auzeau urlete disperate. Conştienţi că în apartamentul zgomotos locuieşte o persoană cu boli psihice, iar lucrurile ar fi putut scăpa de sub control, oamenii au apelat la ajutor.

În zonă au fost dislocaţi pompieri pentru a sparge uşa locuinţei. După ce au intrat cu forţa în apartament, salvatorii au găsit-o pe mama bolnavei întinsă pe jos, în stare de inconştienţă. Poliţiştii au mai făcut câţiva paşi şi au fost agresaţi de femeia cu probleme psihice, care refuza ca mama ei să fie luată de ambulanţă.

După urlete, lacrimi şi o serie de cerereri disperate să fie lăsată în pace, agresoarea a început să îşi lovească mama, cea din urmă având coloana vertebrală ruptă în două, în urma unei căzături.

După o lungă discuţie, femeia a recunoscut că şi-a împins mama, iar aceasta s-a lovit în cădere. Agresoarea a crezut că cele 12 ore, cât mama sa a stat întinsă pe jos, în stare de inconştienţă, au fost un lucru normal. Bătrâna a fost luată de ambulanţă, în timp ce fiica ei a fost internată la o clinică de specialitate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite