Timişoara: Tatăl motociclistului ucis de Maicăl a murit carbonizat într-un cuptor unde s-a ascuns de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia motociclistului de 17 ani care şi-a pierdut viaţa într-un accident, duminică dimineaţa, este urmărită de un blestem.

CITEŞTE ŞI:

Constanţa: Tată şi fiică carbonizaţi în urma unui accident rutier

Constanţa: Tânăra arsă de vie era însărcinată

Maicăl se zbate între viaţă şi moarte la Terapie Intensivă


Daniel Ienci, de 17 ani, din localitatea timişeană Satchinez, a murit duminică după ce a condus o motocicletă. Verişorul său, Maicăl Ienci, de 19 ani, s-a aruncat în faţa bolidului, încercând să-i pună pierdică. Motociclistul Daniel Ienci a murit pe loc, după ce a căzut în cap, iar glumeţul Maicăl Ienci este în comă la Terapie Intensivă.

Familia blestemată
Familia adolescentului ucis de o glumă stupidă a avut parte de o moarte şi mai ciudată. Tatăl victimei, Ioan Ienci, un recidivist, a murit carbonizat într-un cuptor unde s-a ascuns de frica poliţiei. Ioan Ienci a murit din cauza arsurilor, după ce poliţia l-a căutat acasă pentru o tâhărie şi mai multe furturi, iar el s-a ascuns într-un cuptor, spun poliţiştii din Satchinez.

Ucis la 17 ani
Motociclistul ucis a muncit doi ani în Italia, unde era plecat alături de cei patru fraţi au săi. „El mai avea două surori şi mama care au rămas în ţară. S-a întors din Italia de două săptămâni, de unde şi-a adus şi motocicleta pe care a şi murit”, a spus Angela Niţu, una dintre rudele tânărului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite