Mai multe statui din Timişoara au fost "atacate" cu măşti de dormit GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Statuile au primit măşti de dormit
Statuile au primit măşti de dormit

Mai multe statui din Timişoara au primit - la propriu - măşti de dormit. Au trecut mai multe zile până când trecătorii au îndepărtat măştile şi "au trezit statuile din somn".

Evenimentul a fost organizat pentru a atrage un semnal de alarmă asupra falimentului moral şi social românesc si atitudinea civica relaxata şi poartă semnătura celor de la "Monotremu". Per ansamblu, proiectul s-a dorit o intervenţie în spaţiul public.

Statuile au primit măşti de dormit

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

"Pe de o parte există sondajele de opinie ce indică o Românie cu foarte puţine aşteptări de la viaţă, cu un nivel de gândire critică redus, cu natalitate scăzută şi o rată a emigraţiei mare, cu un abandon, la nivel de încredere, in braţele pompierilor, a bisericii şi a amatei, iar pe de altă parte refuzul românesc de asociere şi solidarizare, absenteismul electoral şi opţiunile apolitice în gândire şi comportament", explică cei de la "Monotremu" motivul pentru care au organizat acţiunea inedită.

În total, statuile lui Mihai Eminescu, Regele Ferdinand şi busturile de pe Aleea Personalităţilor din Parcul Central Timişoara au primit măşti de dormit. Odată instalate, măştile au rămas la locul lor timp de două-trei zile

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite