„Magazinul Finanţelor” bate hypermarketul: obiectele confiscate se vând ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Magazinul Finanţelor" din Timişoara e tot mai căutat
"Magazinul Finanţelor" din Timişoara e tot mai căutat

Cu preţuri care sfidează concurenţa şi recesiunea, obiectele confiscate de stat ajung în casele timişorenilor. Cel mai ieftin obiect costă doar 10 bani, iar cel mai scump ajunge la 2.000 de lei.

Cu venituri tot mai mici, mulţi dintre timişoreni au ajuns să îşi recalculeze modul şi lucrurile pe care îşi cheltuiesc banii. În aceste condiţii statul are tot mai mult de câştigat, iar depozitul care comercializează obiectele confiscate de agenţii fiscului are tot mai mulţi clienţi. Preţurile de dumping şi ofertele limitate au atras vânzări tot mai mari, iar în zilele în care se recepţionează marfă nouă cu greu mai poţi să arunci un ac în micuţul spaţiu.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

"Vestea că la noi se găsesc lucruri ieftine şi diverse a circulat repede. Avem vânzări bune şi cel mai important este că cei care ne trec pragul pleacă fericiţi. Din această cauză avem şi clienţi fideli. Ei ne sumă periodic să ne întrebe ce mai avem nou. Clienţii ştiu că obiectele confiscate sunt ieftine şi bune", spune Ioan Dancu, gestional la depozitul Finanţelor Timiş.

"Magazinul Finanţelor" din Timişoara e tot mai căutat

Mulţi dintre cei care trec pragul magazinul situat pe strada Demetriade se aşteaptă ca şi ţigările, respectiv alcoolul confiscat de poliţişti şi inspector să fie repus în circulaţie. Din păcate pentru ei, acest lucru nu e posibil, iar acele produse sunt distruse. La ora actual, vedetele magazinului sunt cizmele şi pantofii de piele, unde preţurile pleacă de la 50 de lei. Alte obiecte căutate sunt bijuteriile ce imită argintul, preţurile pornind de la un leu.

"Magazinul Finanţelor" din Timişoara e tot mai căutat

Atracţie mare mai există şi pentru aparatele de poker, ceva mai vechi ca şi generaţie, dar imbatabile ca preţ: doar 100 de lei. În depozit mai există lenjerii de pat, lacuri de unghii, uşi cu toc, biciclete şi epilatoare. Într-un alt colţ al încăperii se află un generator de curent şi un malaxor industrial de pâine care aşteaptă proprietar noi. "Clienţii au văzut că obiectele sunt bune, iar preţurile mici de tot. Hypermarketurile nu ne pot face concurenţă", adaugă Elisabeta Szoke, gestionară a magazinului inedit.

"Magazinul Finanţelor" din Timişoara e tot mai căutat
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite