Timişoara: Magazinele Billa sunt reclamate că vând produse stricate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Magazinele Billa sunt reclamate că vând produse stricate
Timişoara: Magazinele Billa sunt reclamate că vând produse stricate

Hypermarketurile din oraş au fost, din nou, prinse pe picior greşit de clienţii care au cumpărat peşte şi aripioare de pui stricate.

CITEŞTE şi:
Timişoara: EXCLUSIV/ Alertă de carne mucegăită în magazinele Kaufland. Amendă 2.300 de euro (GALERIE FOTO)
Timişoara: Amendă de 3.500 de euro pentru carnea mucegăită de la Kaufland
Galaţi: Smântână mucegăită pe rafturile supermarketului Billa

Un timişorean a cumpărat produse gata preparate şi a avut parte de o mare surpriză.

Aripi de pui stricate

 „Am cumpărat de la Billa aripi de pui preparate stricate. Când am ajuns acasă şi am desfăcut punga, m-am speriat. Miroseau îngrozitor”, a spus Eugen Takacs, timişorean. Bărbatul s-a întors cu produsele la magazin şi s-a ales cu scuze din partea angajaţilor hypermarketului. „Asta nu e o problemă, că şi-au cerut scuze, dar nu mă ajută cu nimic”, a continuat Eugen Takacs. Bărbatul spune că nu este prima dată când primeşte produse alterate de la Billa. „Nu mai intru în magazinul ală niciodată, aia e sigur, pentru că nu e prima oară când se întâmplă aşa ceva. Am mai cumpărat lapte şi era stricat”, a povestit timişoreanul. „În urma reclamaţiei făcute, hypermarketul a fost controlat şi sancţionat cu 10.000 de lei”, a spus Cristian Anton, directorul Oficiului pentru Protecţia Consumatorului.

Peşte stricat

Un alt timişorean a avut experienţe neplăcute după ce şi-a făcut cumpărăturile de la acelaşi hypermarket. „Am cumpărat peşte de la Billa, iar seara, atunci când copilul meu a vrut să mănânce, soacra s-a apucat să cureţe peştele, dar a observat că ceva nu era în regulă, se sfărâma. Când m-am întors la Billa, după lungi discuţii, mi-au aruncat 10 lei”, a precizat Camil Vasilescu. Reprezentanţii magazinului i-au spus bărbatului că nu răspund de marfa aşezată pe raft şi că nu ei au puterea de a retrage pungile de pe piaţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite