FOTO+VIDEO Hoţul care a furat toată morfina de la Spitalul Judeţean din Timişoara a încercat să se sinucidă din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE: Imagini de pe camera de supraveghere. Tânărul de 24 de ani a furat 104 fiole de morfină pentru a se sinucide. Tânărul îşi recunoaşte fapta, însă dă vina pe o iubire eşuată. A mai încercat să se sinucidă de trei ori, tot cu medicamente, însă tentativa a eşuat. Îşi regretă fapta, însă speră că măcar după gratii va fi mai norocos în dragoste.

Vineri seara, oamenii legii au reţinut doi tineri, în vârstă de 21 şi de 24 de ani, acuzaţi că ar fi vinovaţi pentru jaful de la Blocul Operator al Spitalului Judeţean din Timişoara, de unde au plecat cu întreaga rezervă de morfină a unităţii. Cei doi hoţi au fost prinşi prin intermediul imaginilor de pe camerele de supraveghere de la spital. După audieri, poliţiştii au stabilit că doar unul dintre tineri, Alin Bercaru, cel de 24 de ani, a fost reţinut. Anchetatorii au stabilit că tânărul de 21 de ani nu a făcut altceva decât să îl însoţească pe Alin Bercaru, însă habar nu avea că va asista la un jaf.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

Foto: Tânărului i s-au făcut teste de sânge la Spitalul Judeţean din Timişoara

În timpul audierilor de la Secţia 2 a fost cerută şi prezenţa unui doctor pentru că tânărul de 24 de ani a susţinut că şi-a injectat cinci fiole de morfină în vevă pentru a se sinucide. Cum o singură doză de morfină poate să fie mortală, anchetatorii au decis testarea lui Alin Bercaru la Spitalul Judeţean din Timişoara.

image

Foto: Unchiul invocă problemele în amor ale băiatului

Alin Bercaru se afla într-o stare depresiva de câteva săptămâni bune, între el şi iubita lui existând mereu certuri. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe 24 de ore, urmând să fie prezentat în instanţă cu propunerea de arestare preventivă. "E un băiat bun. A încercat să se sinucidă cu morfină din probleme de amor. Nu e prima oară când face asta. A mai încercat de vreo trei ori, tot cu medicamente. Ghinionul lui a fost că a avut organismul puternic. El îşi recunoaşte fapta, însă invoca problemele cu dragostea", a spus unchiul băiatului, cel care este şi avocatul lui.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite