Luptă strânsă pentru scaunul de rector la Medicină: „Prezența la vot e mai slabă decât în primul tur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În primul tur, Marius Raica (stânga) a fost învins de Dorel Săndesc (dreapta), la un vot diferenţă
În primul tur, Marius Raica (stânga) a fost învins de Dorel Săndesc (dreapta), la un vot diferenţă

Toate universitățile din Timișoara, cu excepția Medicinei, și-au ales rectorii. La UMF se duce o luptă pe viață și pe moarte între Dorel Săndesc și Marius Raica. Marele câștigător va fi desemnat în această seară, după numărătoarea voturilor. 

Jocurile de culise și atacurile murdare din campania de la Medicină continuă și în ziua votului din cel de-al doilea tur al alegerilor. Pentru funcția de rector, o miză enormă, după cum reiese din războiul care se duce, luptă Dorel Săndesc și Marius Raica. În primul tur, diferența dintre cei doi a fost de un singur vot, Săndesc obținând 321 de voturi, iar Raica 320. În cadrul celui de-al doilea tur, care se desfășoară astăzi, prezența la vot este mult mai slabă. „Până la orele prânzului, prezența la vot a fost mai slabă, votând aproximativ 100-150 de persoane”, a explicat președintele comsiei de supraveghere a alegerilor, conf. Dr. Meda Negruțiu. 

Urnele sunt deschise până la ora 20.00, când procesul electoral se oprește și se numără voturile. În jurul orei 21.00, ar trebui să se știe cine este noul rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite