Lugojenii suspecţi de implicare în traficul de droguri rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au prelungit mandatul de arestare preventivă în cazul tinerilor lugojeni acuzaţi că sunt implicaţi în traficul cu droguri. Mulţi dintre aceştia au încercat să se scuze spunând că au consumat droguri în trecut, însă s-au lăsat între timp.

20 de tineri şi o femeie se află în continuare în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş după ce judecătorii au dispus prelungirea arestării preventive. Procurorul a cerut luarea acestei măsuri pentru buna desfăşurare a cercetărilor. La rândul lor, tinerii acuzaţi, au solicitat, prin avocaţii lor, să fie cercetaţi în stare de libertate.

Mulţi dintre ei au recunoscut faptul că au consumat droguri, însă anii trecuţi, în 2008-2009, iar între timp s-au lăsat, şi-au găsit locuri de muncă şi şi-au întemeiat familii. Niciunul nu a recunoscut că ar fi făcut trafic de droguri. Tinerii au fost reţinuţi în urma descinderilor desfăşurate în 7 aprilie de poliţiştii de la Crimă Organizată, coordonaţi de procurorii DIICOT. Ajutaţi de mascaţii de la Poliţie şi Jandarmerie, aceştia au făcut zeci de percheziţii în casele mai multor persoane suspecte de trafic şi consum de droguri.

Zeci de persoane cercetate în acest dosar au fost aduse cu autobuzul, la Timişoara, pentru audieri. Ulterior, 21 de tineri, printre care şi o femeie, au ajuns după gratii.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA DESCINDERI

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite