Timişoara: Luchin - "Parcă suntem blestemaţi să nu batem Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Poli" a câştigat o singură dată cu Dinamo în mai bine de 12 ani, victoria de anul trecut din Cupa României. Bănăţenii consideră că a venit momentul unei victorii şi în campionat.

Citeşte şi:

Misiunea lui Marian Iancu pentru Sabău

"Policarduri" gratis în sezonul următor pentru abonaţii de anul acesta

Juniorii de la "Poli" domină vestul ţării


Srgian Luchin este omul care a salvat un punct pentru timişoreni în etapa trecută la Galaţi. „Nu m-am bucurat de golul de la Galaţi, m-aş fi bucurat doar dacă am fi câştigat. Am câştigat în Cupă cu Dinamo, sezonul trecut, iar acum trebuie să câştigăm şi în campionat. Parcă suntem blestemaţi să nu reuşim să-i învingem”, a spus tânărul fundaş bănăţean.

Antrenamente în efectiv redus

Mai mulţi jucători au ratat o parte dintre antrenamentele acestei săptămâni, din diferite motive. Pantilimon, Bucur (ambii România), Nibombe (Togo), Supici (Bosnia) şi Magera (Cehia) lipsesc de la pregătiri în această perioadă, fiind convocaţi la echipele naţionale ale ţărilor lor. Deşi nu a prins niciun meci la „Poli”, Nemanja Supici va fi probabil titular în două meciuri foarte importante pentru Bosnia, barajul de calificare la Mondial împotriva Portugaliei.

De la antrenamentul de ieri al alb-violeţilor a lipsit Winston Parks, care a acuzat o răceală, dar şi portarul Pedro Taborda, învoit pentru a merge în ţara natală, Portugalia. Şedinţa de pregătire nu a fost condusă de Ioan Ovidiu Sabău, ci de secunzii săi, antrenorul principal ajungând în Timişoara abia aseară, din motive personale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite