Lucescu: "Sunt curios cum vom fi primiţi la Timişoara. Eu îmi doresc să revenim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul este încântat de perspectiva de a juca în Banat şi îşi doreşte să ducă echipa naţională în cât mai multe oraşe din ţară. În această seară, de la ora 20.45, România joacă un amical cu Israel pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara.

Răzvan Lucescu speră că "tricolorii" vor fi bine primiţi pe stadionul "Dan Păltinişanu", unde ar putea reveni şi pentru un meci oficial din preliminariile pentru Euro 2012. "Aştept să văd modul în care vom fi primiţi şi aici. Este importantă reacţia publicului la un meci al naţionalei, pentru că urmează alte partide importante în care vom avea mare nevoie de suporteri. Personal îmi doresc să revenim la Timişoara", a spus tehnicianul.

Selecţionerul este de părere că declinul echipei naţionale, dovedit de ratarea calificării la tot mai multe turnee finale, este provocat de scăderea în calitate a competiţiei interne. „Campionatul României este cel mai slab din ultimii ani, însă putem aduna mai mulţi jucători de valoare şi să facem o echipă foarte bună. Eu sunt cel mai interesat ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă situaţia din fotbalul românesc nu este cea mai bună. Prezenţa unor jucători din afara ţării în campionatul nostru poate aduce un plus. Pe de altă parte este şi un lucru rău, pentru că se reduce aria de selecţie la echipa naţională. Dacă vom avea un campionat puternic, cu siguranţă şi echipa României va obţine rezultate mai bune”, este de părere Lucescu Jr.

Scăderea mediei de spectatori în competiţia internă a fost provocată, conform antrenorului României, de circul mediatic creat în jurul fenomenului. „În general cred că este un dezinteres faţă de ceea ce reprezintă fotbalul, poate că posibilitatea de a vedea meciul la televizor sau scandalurile din fotbalul românesc îi ţin pe oameni departe de stadion. Oricum ar fi, noi trebuie să intrăm pe teren şi să facem totul pentru a câştiga”, a spus Răzvan Lucescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite