Locuri de muncă disponibile în Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 28 septembrie - 5 octombrie, prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), în Timiş sunt libere 129 de joburi, majoritatea dintre acestea fiind destinate persoanelor cu studii medii.

Majoritatea locurilor de muncă puse la dispoziţie locuitorilor din Timiş de AJOFM se adresează persoanelor fără studii superioare. Printre joburile disponibile se numără agent de vânzări, barman, brutar, casier, cofetar, lăcătuş mecanic, curier, macaragiu, mecanic auto, patiser, şofer, sudor, vânzător, zugrav sau strungar. Totuşi, sunt veşti bune şi pentru cei cu studii superioare. Spre exemplu, Continental Automotive caută patru ingineri electronişti şi patru ingineri mecanici.

Flextronics angajează ingineri şi analişti cumpărări, iar Pasmatex angajează un inginer chemist. Se caută, de asemenea, contabili, consilieri juridici, iar Teatrul German de Stat are nevoie de un operator imagine, tot cu studii superioare. Toţi cei care doresc să afle mai multe despre locurile de muncă puse la dispoziţie în Timiş prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Oferta poate fi consultată on-line, pe site-ul instituţiei, sau la sediul AJOF din Timişoara, de pe Bulevardul Republicii, numărul 21.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite