Lipsa banilor „provoacă” transferuri la Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul lui Winston Parks la Rapid, deşi aparent perfectat acum câteva zile, este încă în dubiu. Pe de altă parte, Gigi Becali a anunţat achiziţionarea fundaşului stânga Iasmin Latovlevici.

Problemele financiare cu care se confruntă aproape toate echipele din Liga 1 nu ocolesc nici echipa alb-violetă. Reducerea fondurilor din partea autorităţilor locale a provocat „reacţii adverse” din partea conducerii clubului, care a anunţat reducerea salariilor jucătorilor şi amenzi pentru neîndeplinirea obiectivelor, în timp ce fotbaliştii se aşteptau la prime.

O soluţie pentru reglarea bugetului este vânzarea de jucători, însă în această perioadă de criză majoritatea cluburilor, ca şi „Poli”, de altfel, se orientează spre jucători liberi de contract. Ultimul transfer făcut de bănăţeni în Liga 1 este cel al lui Latovlevici, anunţat chiar de Gigi Becali. „Am mai cumpărat un fundaş stânga. Latovlevici, de la Timişoara. A semnat pe cinci ani. Timişoara oricum îl împrumutase”, a spus patronul Stelei la GSP TV.

Pe de altă parte, primul transfer anunţat, cel al lui Winston Parks la Rapid, pare tot mai departe de concretizare. Marian Iancu nu crede că atacantul ks va mai ajunge în Giuleşti, intuind că rapidiştii vor renunţa la transfer. „Din modul cu se derulează lucrurile din partea Rapidului, nu cred că Parks va ajunge acolo. Nu ştiu detalii, dar au avut la dispoziţie 3 zile să discute. Cluburile s-au înţeles, din câte ştiu s-au înţeles şi cu jucătorul, dar nu au fost făcute actele. Nu ştiu dacă se va face sau nu. Eu am bătut palma cu Dinu Gheorghe, am acceptat propunerea lor, dar mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat Iancu.

Pe de altă parte, rămânerea lui Parks la Timişoara ar putea avea un aspect pozitiv, în cazul în care echipa bănăţeană nu va mai reuşi aducerea unui atacant, aşa cum anunţa conducerea înaintea cantonamentului din Austria.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite