EXCLUSIV Liderul MISA, Guru Gregorian Bivolaru, a fost omagiat la Timişoara de adepţi FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până târziu în noapte, în casa MISA de la Timişoara, yoghinii şi yoghinele au trăit la intensitate maximă. Adepţii lui Bivolaru s-au adunat cu un scop cultural, dar în acelaşi timp au strâns bani pentru organizarea unei întâlniri speciale pe litoralul românesc. Yoghinii au urmărit cele mai bune creaţii cinematografice ale liderului lor, iar în loc de pauze publicitare au avut moment "dulci de dans".

La apelul organizaţiei non-guvernamentale "Asociaţia Dacia" - filiala locală a MISA - de participare la o serată culturală au răspuns numeroşi membri MISA, în special cele de sex feminin. După ce au practicat două ore yoga, la sediul MISA din Timişoara au mai sosit o serie de yoghini special pentru a viziona filmele promise.

MISA caută "satisfacţia" la Casa Armatei din Timişoara cu Dan Puric şi Ioan Gyuri Pascu

Vernisaj erotic la Festivalul Iubirii organizat de Asociaţia Dacica,filială locală a MISA

image

Ei au fost întâmpinaţi de liderii organizaţiei, care se simţeau deja bine la serată. Yoghinii au refuzat să explice ce anume conţine seara lor culturală pe motiv că nu au voie să vorbească "cu cei care nu sunt iniţiaţi".

image

Sediul Asociaţiei Dacica pare mai degrabă o fortăreaţă decât un loc relaxant de practicare a orelor de yoga. Vecinii nu ştiu ce anume se întâmplă în sediul MISA din Timişoara, dar spun că în zilele de joi este cea mai mare forfotă.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA EVENIMENT

Pe lângă filme, adepţii lui Gregorian Bivolaru au asistat şi la câteva momente "dulci de dans", după cum stă scris pe afişul evenimentului. În plus, au existat şi câteva "momente de graţie", realizate de tinerii care au participat în trecut la cursurile de continenţă sexuală destinate cuplurilor care aspiră să fie fericite, se arată pe site-ul filialei locale a MISA.

EXCLUSIV! Scandal de proporţii între Casa Armatei şi MISA pe teme sexuale şi de cenzură

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA VERNISAJUL MISA DE LA CASA ARMATEI

Festival Misa, cu acordul Primăriei, chiar în inima Timişoarei

image

Text foto: "Fortăreaţa" în care are sediu filiala locală a MISA

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite