FOTO Liceul Ungureanul din Timişoara stă să pice şi pune în pericol viaţa trecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru renovarea şcolii care arată ca după război e nevoie de sute de mii de de lei, dar bani nu există. Astfel, cei 900 de elevi, trecătorii şi profesorii circulă în zonă pe cont propriu.

Agitaţie mare, în această dimineaţă, în preajma Liceului "Emanuil Ungureanu" din Timişoara, după ce bucăţi mari din clădire au început să pice atât pe trotuar, cât şi în curtea interioară. Cum zona este intens circulată, riscul ca un trecător să fie rănit sau îşi piardă viaţa este iminent, astfel că personalul şcolii a apelat la pompierii militari. În zonă a apărut de îndată un echipaj, dar angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" nu au putut face altceva decât să îndepărteze pericolul iminent.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

"Suntem cu toţii conştienţi de pericol, dar nu putem închide şcoala. O să împrejmuim unitatea cu benzi de atenţionare, dar pentru reparaţiile exterioare atât de necesare e nevoie de sute de mii de lei. An de an am depus cereri la primărie, dar nu am primit niciun leu", a spus Irina Ion Corduneanu, administratorul clădirii. Până la identificarea unor fonduri pentru renovarea clădirii istorice, 900 de elevi, zeci de profesori, dar şi trecătorii îşi pun viaţa în pericol.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite