Liceul îngheţat din Timişoara reia cursurile începând de miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a elevii Colegiul tehnic „I. C. Brătianu" din Timişoara au fost trimişi acasă săptămâna trecută, pe motiv că sistemul de încălzire a cedat, sunt chemaţi înapoi la cursuri începând de miercuri. Alimentarea cu gaz a clădirii a fost întreruptă joi din cauza unor probleme apărute la instalaţia furnizorului de gaze naturale.

Vacanţa de zăpadă a elevilor de la Colegiul tehnic „I. C. Brătianu" a luat sfârşit pentru că problemele survenite, săptămâna trecută la instalaţia de gaz au fost remediate. Conducerea liceului a decis marţi reluarea orelor, astfel cursurile programte pentru ziua de miercuri se vor desfăşura normal.

„Au fost remediate chiar azi problemele furnizorului şi centrala noastră a început să funcţioneze. Acum sunt aproximativ 9 grade Celsius în sălile de clasă dar până mâine dimineaţă se va încălzi bine iar ambianţa va fi perfectă pentru ca orele să se desfăşoare normal", a declarat Liviu Groapă, directorul Colegiul tehnic „I. C. Brătianu" din Timişoara.

Cadrele didactice şi elevii liceului sunt aşteptaţi la cursuri miercuri la prima oră pentru reluarea activităţii normale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite