“Leii din Banat” victorioşi în primul amical de la Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Timişoara a învins cu 82-78 BKK Radnicki Belgrad, în primul amical al cantonametului din Serbia. Vineri, timişorenii vor întâlni o altă echipă din capitala Serbiei, Vizura Belgrad.

Baschetbaliştii de la BC Timişoara au început stagiul de pregătire de la Belgrad, unde vor rămâne timp de două săptămâni. În primul meci amical, “Leii din Bana” au întâlnit echipa BKK Radnicki Belgrad, care a încheiat sezonul trecut pe locul întâi în Divizia B sârbească. Jucătorii lui Predrag Badjnarevici s-au impus cu 82-78. Cei mai buni marcatori au fost Popescu (22 puncte), Cuic (18), Archie (14), Păltinişanu (9), Sarovic, Markovic (câte 7), Jovanovic (5).

A fost al doilea joc amical pentru BC Timişoara, în această vară, după cel de săptămâna trecută, de la Timişoara, câştigat cu 79-62 în faţa unei alte formaţii din Serbia, Proleter Zrenjanin.

Juniorii de la naţionale se antrenează acasă

Pivotul George Toth şi fundaşul Dragos Andrei şi-au încheiat evoluţiile în actualele campanii ale reprezentativelor şi vor avea câteva zile de vacanţă. Ei nu vor mai merge în stagiul de pregătire din Serbia, ci se vor antrena la Timişoara, urmând să facă joncţiunea cu lotul la începutul lui septembrie. Toth a făcut parte din naţionala de seniori, care a jucat în preliminariile Euro 2013, iar Andrei a fost component al naţionalei universitare, clasată pe locul al VIII-lea la Universiada de la Shenzen (China).

Au renunţat la Aktaş

Având în vedere lotul stufos pe care îl are la dispoziţie Predrag Badjnarevici, BC Timişoara a început deja să renunţe la jucătorii de care nu are nevoie. Astfel, clubul bănăţean a ajuns la un acord de rezilie a contractului cu fundaşul Barîş Aktaş. Aktaş nu a intrat în vederile antrenorului Predrag Badnjarevic şi poate pleca de la Timişoara liber de contract.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite