"Leii din Banat" au întors rezultatul după avansul de zece puncte al bihorenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timișorenii s-au mobilizat în sfertul trei
Timișorenii s-au mobilizat în sfertul trei

“Leii din Banat” au provocat prima înfrângere CSM-ului din Oradea, în urma unui meci pe care bihorenii părau să-l controleze. BC Timișoara - CSM Oradea 90-78. Cel mai bun marcator a fost Jovanovici, cu 21 de puncte.

CSM Oradea a condus și cu zece puncte (43-33), în sfertul second al meciului disputant în Sala Olimpia, cu BC Timișoara. Oaspeții au intrat la vestiare cu opt puncte (47-39), perioadă în care coșgeteri de până acum ai timișorenilor, Archie și Jovanovic marcaseră doar unul și, respectiv, două puncte.

Avantajul orădenilor s-a năruit în primele trei minute din sfertul al treilea, când BC Timișoara a avut un “parțial” de 12-0 și a ajuns la +4. Orădenii au mai reușit să egaleze, însă Jovanovic a continuat recitalul coșurilor marcate din toate pozițiile. Bosniacul a izbutit 14 puncte în sfertul al treilea și a desprins Timișoara înaintea ultimelor 10 minute (66-57). Ultimul sfert s-a jucat doar pentru statistică și a fixat diferența finală la 12 puncte.

“Nu știu ce s-a întâmplat în prima parte a meciului. Am fost blocați psihic, pentru că am jucat slab la Cluj și acum voiam să arătăm că avem valoare și să batem Oradea. Presiunea a fost mare, dar la pauză antrenorul ne-a spus să jucăm relaxați, însă în același timp să ne apărăm agresiv, să punem suflet și să nu ne grăbim”, a declarat Zlatko Jovanovic.

Cei mai eficienți jucători în alb și violet au fost Jovanovic – 21 puncte, Popescu – 17 puncte și Siriscevic cu 15 puncte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite