Baschetbaliştii de la BC Timişoara fac escală la Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la BC Timişoara întâlnesc astăzi, de la ora 18.00, CS Otopeni, în etapa a IV-a a Diviziei A. Antrenorul Predrag Badjnarevici speră ca elevii săi să repete isprava din meciul cu CSM Oradea

După victoria împotriva celor de la CSM Oradea, jucătorii pregătiţi de Predrag Badjnarevici, vor juca în deplasare, cu CS Otopeni. “Vrem să repetăm jocul bun pe care l-am făcut în partea secundă a partdei cu Oradea. Dacă se va întâmpla acest lucru, nu cred să avem probleme în obținerea victoriei, căci nu suntem la fotbal, unde adversarii pot juca la 0-0. Otopeniul posedă jucători buni, chiar dacă startul campionatului nu le-a fost favorabil. Totuși, depinde doar de noi să obținem prima victorie în deplasare din acest sezon”, a spus Predrag Badjnarevici, antrenorul celor de la BC Timişoara.

Adversarii au o victorie și două înfrângeri în primele trei runde ale sezonului: 94-87, cu Dinamo (în deplasare), 65-77, cu CSU Sibiu (acasă), 69-83, cu CSU Ploiești, meci jucat în localitatea prahoveană Brazi.

CS Otopeni are în componență un fost timișorean, fundașul sârb Milan Medvedj. El a fost coechipier cu jucătorul nostru, Branko Cuic, la Universitatea Cluj.
Din 2006, de când ilfovenii au promovat în divizia A, Timișoara și Otopeniul s-au întâlnit de 16 ori, scorul victoriilor fiind de 11-5 în favoarea echipei timişorene.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite