Legume şi fructe confiscate de poliţiştii de frontieră din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au confiscat marfa descoperită într-o autoutilitară pentru care nu existau acte de provenienţă. Este vorba despre o cantitate însemnată de usturoi, ţelină, morcovi, struguri şi păstârnac.

Autoutilitara, înmatriculată în Bulgaria, a fost oprită pentru control de poliţiştii de frontieră, împreună cu comisarii de la Garda Financiară.

Poliţiştii de frontieră timişeni împreună cu comisarii Garzii Financiare au depistat produse agroalimentare fără documente ce urmau a fi introduse în ţară. Conform documentelor de însoţire a mărfii, transporta produse agroalimentare pentru o societate din Timiş.

În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că există diferenţe între cantitatea de bunuri transportate şi cea trecută în documente, cu un surplus de: 60 de kilograme de usturoi, 48 de kilograme de ţelină, 1.560 kilograme de morcovi, 261 kilograme de struguri şi 100 de kilograme de păstârnac.S-a dispus confiscarea surplusului de produse agroalimentare şi sancţionarea contravenţională a firmei transportatoare, precum şi a firmei importatoare de către comisarii Gărzii Financiare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite