Lecție de afaceri cu tineri masteranzi: cum să împuști mai mulți iepuri dintr-un foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Practica studenţească prinde tot mai bine la tinerii de la Ştiinţe Economice. Masteranzii de la Management Anteprenorial, au pus la punct acum un concurs de teatru. Evenimentul trebuie să aducă profit, fiind parte dintr-un examen. Toți banii vor fi însă donați Fundației „Pentru Voi”. 

Tot mai mulţi studenţi se plâng că profesorii pun accentul pe partea teoretică şi în facultate fac prea puţină practică. Mai mulţi tineri au şansa să demonstreze cât se poate de practic cunoştinţele dobândite pe băncile facultăţii. Masteranzi în anul întâi la Facultatea de Management-Antreprenoriat, tinerii au de susţinut un examen în care partea practică presupune organizarea unui eveniment pentru care costurile să fie minime şi profitul cât mai mare.

Tot orașul este invitat la teatru

Masteranzii de la Facultatea de Management Antreprenorial, au pus la punct acum un concurs de teatru la care participă cinci trupe de la cinci licee din Timișoara. Fiecare echipă va prezenta o comedie de aproximativ 25-30 de minute. În pauzele pentru schimbarea decorului, va concerta trupa Flagrant. Evenimentul organizat la Teatrul Naţional începe la ora 17.00, iar biletul costă 13 lei. Toți banii obținuți vor fi donați Fundației „Pentru Voi”. Află aici cum poţi cumpăra bilete

Prin evenimentul organizat în această seară, masteranzii împușcă mai mulți iepuri dintr-un foc. Pe de o parte își pun în practică ideea învățată la școală, dar cel mai important, contribuie la promovarea tinerelor talente, a teatrului ca și formă de petrecere a timpului liber și nu în ultimul rând este sprijinită activitatea Fundației „Pentru Voi”. „Credem că e bine să fim alături de cei mai puţin avantajaţi de soartă, iar pentru aceasta, vom dona profitul obţinut în urma acestui eveniment unei cauze sociale”, a spus Andrei Kovacs, unul dintre tinerii implicați în proiect. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite