Iasmin Latovlevici: „E timpul să arăt că antrenorii de la Poli se pot baza pe mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul fundaş stânga este unul dintre produsele şcolii bănăţene de fotbal şi, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Bistriţa, vrea să demonstreze că merită un loc în lotul Politehnicii Timişoara.

Fotbalistul bănăţean se înţelege de minune cu noul staff tehnic, în principal datorită faptului că vorbeşte la perfecţie limba sârbă. „Mă simt bine după această perioadă de pregătire. Fireşte, stagiile în care se pune accent pe capitolul fizic sunt foarte solicitante, dar sunt în acelaşi timp utile. Ne aşteaptă un sezon foarte încărcat, vom fi juca în trei competiţii. Trebuie să fim pregătiţi pentru startul campionatului, mai ales că imediat după prima etapă vom juca în preliminariile UEFA Europa League”, a spus Iasmin Latovlevici pentru site-ul oficial al echipei.

Acesta consideră că experienţa din sezonul trecut îi va fi utilă pentru următoarea campanie din Liga Europa. „Nu contează ce adversar vom avea în cupele europene, de noi va depinde calificarea, dacă vom fi concentraţi şi serioşi. Sperăm că vom avea un traseu cât mai lung în cupele europene, mai ales că avem experienţa de anul trecut. Am jucat la Stuttgart, în returul play-off-ului din UEFA Champions League, a fost o experienţă importantă pentru mine”, a declarat fundaşul stânga.

Împrumutat în returul sezonului trecut la Gloria Bistriţa, Iasmin Latovlevici a fost om de bază în echipa ardeleană, iar numărul mare de meciuri jucate i-au consolidat încrederea de sine. „Cred că e momentul să arăt că antrenorii se pot baza pe mine în sezonul care urmează. Este o concurenţă mare pe partea stângă, Sepsi este un fotbalist foarte valoros, iar faptul că sunt mai mulţi fotbalişti pe acelaşi post este foarte bine pentru noi. Cine se va pregăti cel mai bine şi va în formă, va juca. M-am întors plin de încredere la echipă, vreau să mulţumesc clubului că am avut şansa să joc cât mai multe meciuri oficiale, fiind împrumutat în primăvară la Gloria Bistriţa”, a mai spus Latovlevici pentru www.politimisoara.com.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite