Lăcătuş: "N-am văzut faza golului" / Sabău: "Nu putem să dăm vina pe arbitri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluţu Sabău a rămas cu ochii-n soare după meciul cu Vaslui
Neluţu Sabău a rămas cu ochii-n soare după meciul cu Vaslui

După Poli Timişoara - Vaslui 0-1, cu un gol marcat după o preluare cu mâna de Costly, cei doi antrenori au evitat să comenteze arbitrajul lui Radu Petrescu.

Antrenorul oaspeţilor era încântat de victorie, lăudând jocul ambiţios al fotbaliştilor săi. "Sunt foarte bucuros de rezultat, de modul cum s-au dăruit jucătorii, de prestaţia pe care au avut-o cu o echipă foarte puternică, o contracandidată la cupele europene. Chiar dacă am rămas în zece, am arătat că avem un grup care se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din prima ligă, indiferent de locul de disputare al partidei", a spus Marisu Lăcătuş la finalul partidei.

Acesta şi-a avertizat elevii în privinţa meciurilor următoare. "Nu cumva să credem că pentru noi campionatul s-a terminat cu această victorie, din contră, greul de-abia acum începe. Mai sunt multe etape de disputat, sper să rămânem în plutonul fruntaş, iar când ne întâlnim cu contracandidatele noastre să arătăm că merităm un joc de cupe europene", a mai spus tehnicianul oaspeţilor.

Meciul a fost decis de un gol marcat de Costly după o preluare cu mâna, însă Marius Lăcătuş s-a eschivat de această întrebare. "N-am văzut faza din care a marcat Costly şi nici nu l-am întrebat dacă a fost henţ", a declarat "Fiara".

Sabău îşi asumă vina

Tehnicianul alb-violeţilor a spus imediat după partidă că el şi echipa sa nu au nicio scuză pentru această înfrângere. "Valoarea adversarului nu scuză faptul că am pierdut. Am suferit la capitolul agresivitate pozitivă şi cred că aici s-a făcut diferenţa. Am avut ocazii, am jucat în superioritate, însă n-am ştiut să profităm de asta. O înfrângere dureroasă, dar trebuie să mergem mai departe. Jucătorii n-au nicio vină, eu sunt vinovat de această înfrângere. N-am jucat rău, însă n-am înscris, e vina mea, va trebui să găsesc soluţii pentru următorul meci", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta consideră că, indiferent dacă arbitrul a greşit sau nu la faza golului, acest lucru nu reprezintă o scuză. "Trebuia să înscriem din ocaziile pe care le-am avut, nu putem să dăm vina de arbitri. N-am ce să-i reproşez lui Goga, el este jucătorul desemnat să execute penalty-uri, asta a fost situaţia. N-are rost să comentez arbitrajul, nu schimbă cu nimic situaţia, iar peste două zile uită toată lumea, rezultatul rămâne", a mai spus Neluţu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite