Nenorocită în bătăie cu un bolovan, o femeie se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a ajuns la spital în stare gravă
Femeia a ajuns la spital în stare gravă

Femeia a ajuns la urgenţe cu capul spart şi mai toate oasele rupte,. Bătaia a avut loc între mai multe blocuri, iar niciunul dintre vecini nu a intervenit. Timişoreanca de 46 de ani se zbate între viaţă şi moarte, medicii fiind rezervaţi.

După ce a fost la cerşit împreună cu soţul ei pentru a rotunji veniturile familiei, o femeie de 46 de ani a fost bătută în ultimul hal de un necunoscut. Femeia a plecat spre locuinţă, în timp ce soţul s-a dus în vecini pentru a recupera un telefon mobil care fusese pus la încărcat. Nu a zăbovit mult la poveşti, însă cu cât se apropia mai mult de curtea locuinţei dezafectate în care îşi petreceau nopţile, omul auzea urlete disperate. A grăbit pasul şi a rămas blocat când şi-a găsit concubina într-o baltă de sânge. A sunat disperat la 112 în speranţa că medicii vor stopa hemoragia.

Femeia a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean din Timişoara, medicii descoperind că aproape toate oasele femeii erau rupte. După o tomografie, femeia a fost dusă direct la operaţie, însă medicii sunt rezervaţi.

Criminaliştii au găsit la faţa locului mai multe urme lăsate de agresor

Criminaliştii bănuiesc că femeia a ajuns în stare de inconştienţă după ce a fost bătută de necunoscut cu un bolovan, dar concubinul timişorencei nu este pe lista de suspecţi. Iubitul femeii este consternat cum de nicio persoană care locuieşte în blocurile din proximitatea locuinţei pe care ei au improvizat-o nu a auzit urletele femeii. Cercetările continuă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite