La un pas de moarte după ce a intrat cu viteză cu maşina în lamele unui tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul tractorului riscă dosar penal
Proprietarul tractorului riscă dosar penal

O şoferiţă din Timişoara a trăit spaima vieţii ei după ce un tractor i-a apărut în cale, pe şoseaua naţională. Femeia recunoaşte că a călcat puternic pe pedala de acceleraţie, dar tractorul a apărut brusc pe şoseaua de pe un drum secundar. Honda-ul femeii s-a înfipt în lamele ascuţite ale tractorului.

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva minute pe şoseaua ce leagă Timişoara de comuna Şag. Femeia era la volanului unui autoturism Honda. Înainte de comuna Şag, de pe un drum secundar, şoferul unui tractor cu lame a intrat pe şoseaua naţională, unde a tăiat linia continuă. Şoferul tractorului nu s-a asigurat deloc. Şoferiţa a încercat să tragă de volan, dar nu a mai putut evita impactul.

Autoturismul s-a înfipt violent în lamele tractorului. Honda-ul a fost distrus în mare parte, pe când şoferul tractorului a fost luat la audieri.

Nicio persoană nu a fost rănită, însă trei ambulanţe au ajuns la faţa locului după ce martorii oculari au crezut că au asistat la un accident mortal şi au încins linia telefonică de la Serviciul de Urgenţă 112. Traficul a fost îngreunat în zonă pentru jumătate de oră.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite