La handbal, Timişoara a pierdut în faţa Pandurilor. Urmează disputa echipelor de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoreanul Spahici a fost blocat de adversarii gorjeni
Timişoreanul Spahici a fost blocat de adversarii gorjeni

Într-o prefaţă a întâlnirii fotbalistice din această seară, Politehnica Timişoara a jucat în deplasare la Pandurii Târgu Jiu, scor 28-21 pentru gazde. În ultimul meci al sezonului, bănăţenii joacă pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

La fel ca la precedenta deplasare a bănăţenilor, scorul vorbeşte de la sine despre mersul lucrurilor în timpul meciului. Pe parcursul primei reprize, timişorenii au condus chiar şi la 4 goluri diferenţă, s-au apărat bine şi aveau şanse reale pentru un nou rezultat pozitiv. Aproape de finele primei reprize, au venit însă trei greşeli în atac, „taxate” rapid de gorjeni. S-a intrat la vestiare, la un avantaj minim pentru gazde, mărit însă, în partea a doua până limita asigurării victoriei. Şi în repriza secundă, apărarea a funcţionat bine, dar diferenţa s-a făcut la greşelile ofensive ale alb-violeţilor, exploatate imediat de cei de la Pandurii, a scris site-ul oficial al echipei, www.aspolitehnica.ro.


Cei mai buni marcatori ai gorjenilor au fost Darius Apolzan (9 goluri) şi croatul Ante Kukrica (8 reuşite). De la alb-violeţi s-au remarcat Şimicu, cu 8 goluri şi Spahici, cu 5 golulri. Etapa viitoare, ultima a turului de campionat, este programată în week-end-ul 12-13 decembrie. La Timişoara vine Minaur Baia Mare, pentru o partidă care altădată era derby-ul regional al handbalului masculin.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări desfăşurarea partidei de fotbal dintre "Poli" şi Pandurii, în format live-text!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite