Bătrână penală? La 87 de ani riscă să ajungă după gratii pentru că a vrut să fure o poartă de fotbal GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână din Timişoara şi-a petrecut noaptea la secţia de poliţie după ce a fost reclamată că a vrut să fure o poartă de fotbal, care ulterior ar fi urmat să ajungă la fier vechi.

Duminică noaptea, poliţiştii Secţiei 2 au fost anunţaţi că pe un teren de fotbal din Calea Buziaşului se întâmplă lucruri stranii. Un localnic a susţinut că mai multe persoane sapă de zori la fundaţia unei porţi de fotbal şi că ar vrea să se facă nevăzuţi cu cantitatea mare de fier. De îndată, un echipaj de poliţie a plecat la faţa locului. Anunţul făcut la 112 s-a dovedit adevărat, pe terenul de sport fiind găsite trei persoane, printre care şi o bătrână de 87 de ani.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Bătrâna a susţinut că i s-a părut că se întâmplă ceva dubios pe terenul de sport, astfel că s-a dus în toiul nopţii să investigheze zona şi nu să ajute la furtul porţii de fotbal.

Celelalte două persoane au cerut mila poliţiştilor - susţinând că sunt la prima abatere. Bătrâna a încercat să se facă nevăzută în timp ce poliţiştii audiau martorii, dar a fost rapid reperată. Femeia a fost convinsă greu să urce în maşina poliţiei, ea petrecându-şi noaptea la audieri.  Dacă va fi găsită vinovată, bătrâna de 87 de ani riscă să ajungă după gratii pentru furt calificat.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite