VIDEO+UPDATE Poliţia Timiş a reţinut primul suspect în cazul jafului de luni de la o casă de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spărgătorul are 22 de ani şi este din Timişoara. El a fost reţinut în urma unei descinderi. Până la această oră nu au fost găsiţi şi cei 17.000 de lei. Cercetările continuă în acest caz.

UPDATE

Principalul suspect a fost reţinut de poliţişti, urmând să fie dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie pentru audieri. Anchetatorii încearcă să afle dacă tânărul este cu adevărat autorul, unde sunt banii şi dacă a avut complici.

"Suspectul nu a opus rezistenţă. El va fi audiat la Poliţia Municipiului Timişoara. Până să fie propusă arestarea preventivă, e necesară identificarea lui de către martori. Cele două angajate ale casei de pariuri vor fi din nou audiate", a arătat Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Persoane reţinută are 22 de ani. El a fost reţinut de poliţişti în urma unei descinderi.

Vom reveni cu video de la faţa locului.

De luni dimineaţă, când un bărbat care nu purta cagulă intra într-o casă de pariuri, închidea angajatele localului într-o toaletă, după care dispărea cu 17.000 de lei din încasările de peste weekend, până astăzi, ancheta poliţiei a fost îngreunată de lipsa probelor fizice.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA SPARGERE

image

Chiar dacă tâlharul a făcut destule greşeli, cea mai mare dintre ele fiind că nu a purtat cagule, iar localul era supravegheat de camere video, făptaşul nu a putut fi prins în primele 48 de ore. Oamenii legii au anchetat două piste, dar cea mai importantă a fost una conform căreia tâlharul ar fi avut o sursă în rândul angajaţilor. Sursa e cea care i-ar fi spus hoţului că peste weekend încasările sunt ţinute în casa de pariuri, şi doar luni după-amiaza ajung la bancă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite