L-a ucis în bătaie pe paznicul care l-a prins la furat într-o firmă din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au prins un bărbat periculos care a dispărut după ce a ucis paznicul unei societăţi comerciale în care s-a dus la furat. Individul, extrădat din Italia, este cercetat pentru tâlhărie urmată de moartea victimei.

În noaptea de 20 spre 21 februarie 2010, individul a pătruns în sediul unei firme din zona Freidorf. Paznicul societăţii l-a surprins pe bărbat în timp ce fura diverse bunuri, moment în care acesta l-a bătut. În urma loviturilor primite în zona capului, paznicul şi-a pierdut viaţa. Ulterior criminalul a reuşit să fugă din ţară, fiind dat în urmărire internaţională. El a fost depistat în Italia, de unde a fost extrădat.

„În urma schimbului suplimentar de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE - I.G.P.R., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş l-au reţinut pe Petru Ioan C., de 35 de ani, din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa Năsăud, care a fost extrădat din Italia, în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul Timiş, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei", a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. Individul a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Timiş pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite