Kempes în formă maximă la primul concert cu Rezident Ex, de Ziua Timișoarei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kempes, Lange și Podratzky, pe scena din Unirii
Kempes, Lange și Podratzky, pe scena din Unirii

Rezident Ex a susținut un concert de zile mari în Piața Unirii, de Ziua Timișoarei. Ovidiu Ioncu Kempes a revenit în fața publicului din Timișoara cu noua sa formație

Încă de la prima apariție live, Rezident Ex i-a cucerit pe rockerii timișoreni, care pur și simplu a fost vrăjit de energia lui Kempes, fostul solist de la Cargo arătând o formă și o vitalitate excelentă.



GALERIE FOTO

Rezident Ex în concert de Ziua Timișoarei

Anul trecut, am revenit în România și am stat aproape patru luni, pentru a înregistra cu Rezident Ex. Acum sunt de o lună în țară. Am venit pentru o serie de concerte. După Ziua Timișoarei mergem la Vama Veche, apoi vom mai avea câteva evenimente, printre care și un concert în județul Arad și unul la Arenele Romane din București. Mă simt bine și sunt bucuros să revin în fața rockerilor din Timișoara”, a spus Ovidiu Ioncu Kempes, care a revenit pe scena românească după o pauză de opt ani.

Concertul cu Rezident Ex ar fi trebuit să înceapă la ora 21.30, însă organizatorii au programat, total neinspirat pentru o seară de vineri, premierea sportivilor din Timiș, care a durat până aproape de ora 22.30. Așteptarea a meritat însă, Kempes și trupa oferind un concert de cea mai bună calitate.

Ultima piesă a celor de la Rezident Ex, bisul, a fost "Catedrala sufletului meu", a fost cântată după miezul nopții. "Dacă ne arestează că mai cântăm la ora asta veniți cu noi?", i-a întrebat Iepan pe spectatori, ale căror răspuns a fost un "da" hotărât.

Rezident Ex este o formație cu totul specială în peisajul muzical autohton, fiind o trupă cosmopolită care respiră aerul și istoria rockului timișorean, având reprezentanți de la trupe precum Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Abra, Impact, Metamorf și Autostop, din Germania, Australia, Franța și Ungaria.

Creierul trupei este Tavi Iepan (chitară), care locuiește la Hamburg. Alături de acesta sunt Christian Podratzky (bass), de la Berlin, chitaristul german Matthias Lange (Hamburg), Adrian Popescu (chitară și inginer de sunet), de la Paris. Florin Cvașa (tobe), singurul care trăiește la Timișoara, Tibi Gajdo (clape), care locuiește la Budapesta și nu în ultimul rând, Kempes, care stă la Brisbane, în Australia.

Primul concert al celor de la Rezident Ex a avut loc săptămâna trecută în Ungaria, la festivalul rock de la Doboz Szanazug.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite