Alternativă la INNA: Kempes, vocea emblematică de la Cargo, revine în concert la Timişoara cu o trupă internaţională VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kempes şi Tavi Iepan
Kempes şi Tavi Iepan

Ovidiu Ioncu Kempes va urca pe scena din Piaţa Unirii, alături de noua sa trupă, Rezident EX, în cadrul unui concert organizat de Ziua Timişoarei, pe 3 august

Concertul cu INNA programat pentru Ziua Timişoarei a bucurat numeroşi tineri, iubitori de dance şi house, dar i-a lăsat rece pe cei care ar fi dorit să vadă la treabă o formaţie adevărată, care să cânte live şi care să elibereze energii cum numai rockul o poate face.

Se ştie că în Timişoara gustul pentru muzică a fost cultivat încă înainte de 1989, prin posturile de radio sârbeşti şi ungureşti, datorită informaţiilor care veneau din Occident, cât şi a vinilurilor care ajungeau în capitala Banatului, o dată cu celelalte mărfuri de bişniţă.

Pentru timişorenii cu gusturi alese pentru muzică, de Ziua Timişoarei, va concerta trupa Rezident X. Este vorba de noua trupă al lui Ovidiu Ioncu Kempes, considerat cea mai reprezentativă voce pentru trupa Cargo.



Solistul face parte din noul proiect rock Rezident EX, fondat de Octavian Iepan. Pe lângă cei doi, Kempes (din Brisbane-Australia) şi Iepan (din Hamburg) din formaţie mai fac parte Christian Podratzky, care vine de la Berlin, Adrian Popescu, de la Paris, Florin Cvasa, din Timişoara şi Matthias Lange, din Hamburg.



Rezident EX va susţine primul său concert din România, de Ziua Timişoarei, pe scena din Piaţa Uinrii, pe data de 3 august, apoi urmează pentru ei concertele de la Vama Veche, pe 5 august şi primul concert din Bucureşti, pe 21 septembrie, la Arenele Romane.

Citeşte un interviu cu Ovidiu Ioncu Kempes, acordat ziarului Adevărul: "Puteam să mă fac şi măturător în Australia"

Pentru fanii trupei Rezident EX, Kempes şi Tavi Iepan au pregătit pentru astăzi şi o nouă lansare. Este vorba de piesa "Catedrala sufletului", care va apărea de la ora 13.00 pe mai multe siteuri, dar şi pe pagina de Facebook şi youtube.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite