Karatiştii de la Nippon M au revenit cu o straiţă de medalii din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Oprescu a devenit campioană mondială
Alexandra Oprescu a devenit campioană mondială

Echipa timişoreană Nippon M a participat la Milano, la cea mai importantă compeţiei din calendarul internaţional al Shotokan Karate-Do of United Nations (SKDUN).

Competiţia din Italia a fost împărţită în două secţiuni, Cupa Mondial Kohai şi Campionatul Mondial SKDUN, secţiune destinată centurilor maro şi negre. Au participat peste 1.500 de sportivi din 37 de ţări. Sportivii clubului timişorean Nippon M au obţinut mai multe medalii.



Cea mai valoroasă sportivă s-a dovedit Alexandra Oprescu, care a revenit cu două medalii: una de aur la kumite junioare, câstingând toate meciurile în care a luptat la individual. Un parcurs foarte bun a avut şi la echipe fete, terminând pe locul secund cu echipa de junioare a României.




Alte două sportive au obţinut titluri de vicecampioane, Krisztina Korbuly medalie de argint la categoria 10 ani şi Ana Maria Dunăreanu medalie de argint kumite la categoria 11-12 ani.



De aplaudat şi evoluţiile lui Luca Dragu, care a luat medalia de bronz kumite la categoria 10 ani şi Adrian Popescu, o medalie de bronz kumite la echipe seniori.

Sportivii de la Nippon M alături de profesorul Mircea Dragu
Karate Nippon M
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite