Juventus – Poli Timișoara 1-1: alb-violeții și-au interupt seria victoriilor în Colentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timișoara nu a reușit să învingă Juventus București, penultima clasată în Liga secundă. Partida s-a încheiat la egalitatea, 1-1. Golurile au fost marcate de Mera (min.8) și Tene (min.35)

Juventus București, o echipă modestă, care ocupă penultimul loc în eșalonul second, a reușit să întrerupă seria victoriilor bănățenilor, în etapa a XIII-a a Ligii II. Partida disputant în cartierul Colentina a fost una anostă, fără prea multe ocazii la cele două porți. Oaspeții au deschis scorul repede, prin fundașul Ioan Mera, care a marcat cu capul din opt metri.

Înainte de gol, Sava a nimerit transversara, după un șut de la marginea careului. În minutul 30, Popovici ratează singur cu portarul gazdelor, iar în minutul 35 Juventus a izbutit egalarea prin Tene.


În partea ecundă, Poli a dominat însă nu a reușiy să îl pună în dificultate pe Anghelache. De abia pe final, în minutul 80, Goga, noul intrat în teren, a trimis un lob frumos, însă portarul ieșit din careul propriu a respins cu capul.

Juventus: Anghelache - Păun, Bârsănel, Olteanu - Bănuţă, Daia ( Ianuși 60), D. Grigore, Ţene (Goșman 84) - Liuba (Florea 78)- Al. Marin.

Poli: Lepmets - Sava, Scutaru, Mera, Fl. Sandu -  Popa (Goga 75), Zaluschi, Poparadu, Fuchs - Popovici (Chiș 68), Axente (Rocha 88)



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite