Timişoara: Scaune cu rotile noi pentru pacienţii de la Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Scaune cu rotile noi pentru pacienţii de la Judeţean
Timişoara: Scaune cu rotile noi pentru pacienţii de la Judeţean

Bănăţenii internaţi la Secţiile de Ortopedie şi Politraumă ale Spitalului Judeţean din Timişoara se pot plimba printre saloanele instituţiei cu 31 de fotolii rulante noi.

Pacienţii care nu se pot deplasa singuri se pot plimba de azi mai uşor în cadrul spitalului. Clubul Rotary a donat instituţiei 31 de scaune cu rotile, în valoare totală de 20.000 de lei.  Donaţiei rotaryene i se adaugă o alta, de la Direcţia de Sănătate Publică, care a adus Spitalului Judeţean 45 de truse de prim-ajutor. „Donaţia este binevenită, pentru că astfel pacienţii de la Ortopedie nu vor mai fi nevoiţi să ţopăie între secţii, pe culoarele spitalului”, a spus medicul Florin Bârsăşteanu, directorul Spitalului Judeţean din Timişoara.

Deficit de scaune cu rotile la Spitalul Judeţean

„Am avea nevoie de încă 30 de scaune cu rotile pentru o bună funcţionare”, a adăugat acesta. Reprezentanţii Clubului Rotary încearcă să atragă şi alte donaţii înpre Spitalul Judeţean. „Am făcut o analiză a spitalelor din Vest şi vrem să convingem şi alte fundaţii să contribuie cu donaţii în instituţiile de sănătate din zonă”, a spus Aliakbar Barmayoun, preşedintele Clubului Rotary Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite