Judecătorul şi avocaţii joacă ping pong cu mărturia studentei măcelare de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii studentei nu au cerut audierea lui Carmen Bejan, dar nu se feresc să dea vina pe judecătorul Mircea Creţu care nu a încercat astăzi să o audieze pe clienta lor.

Vlad Manoilă şi Daniel Sabou, avocaţii studentei ucigaşe de la Medicină, fac tot ce le stă în puţintă să îl enerveze pe judecătorul Mircea Creţu, care judecă dosarul penal în care Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi de omor şi profanare de morminte. Ei îl acuză pe judecător că nu a încercat să o audieze astăzi pe Carmen Bejan, deşi ei îşi doreau acest lucru. „Nu este vina noastră că nu a fost audiată Carmen. Noi aşteptam să o întrebe judecătorul dacă vrea să depună mărturie", a declarat Vlad Manoilă, care nu însă a solicitat instanţei audiere clientei sale.

Radu Zandomeni, avocatul lui Trifu Schroth, a cerut audierea studentei astăzi în timpul procesului, însă judecătorul nu i-a aprobat solicitarea: „Nu o să mă rog de doamnişoara Carmen Bejan să vorbească. La termenul trecut a refuzat să depună mărturie în faţa instanţei. Este dreptul ei să tacă, să nu depună mrturie în faţa instanţei", a spus judecătorul Mircea Creţu.

Astăzi au fost audiaţi trei martori în cadrul procesului crimei de la Medicină. Portarul care a descoperit crima, o studentă care a auzit ţipetele victimei şi funcţionara care le-a închiriat studenţilor camera de cămin în care a avut loc crima. Ei şi-au menţinut declaraţiile date în faţa procurorilor. Următorul termen în proces are loc în 5 martie.

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Studentul ucigaş de la Medicină la Curtea Supremă: „Sunt terorizat, hăituit şi stresat"

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite