Timişoara: Judecătorii au arestat 19 falsificatori de carduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Judecătorii  au arestat 19 falsificatori de carduri
Timişoara: Judecătorii au arestat 19 falsificatori de carduri

Procurorii DIICOT şi trupele speciale ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş (IPJ) a reţinut ieri 20 de tineri din Timiş, Botoşani Bucureşti şi Dâmboviţa care se ocupau cu falsificarea cardurilor bancare cu care scoteau mai apoi bani din bancomate. Dintre cei 20, doar unul a scăpat ceilalţi 19 fiind arestaţi.

Citeşte şi:

Timişoara: Sute de mii de euro au fost scoase din bancomate cu „pisicuţa”

Procurorii DIICOT audiază 18 falsificatori de carduri

Şeful DIICOT Timişoara: „Falsificatorii de carduri scoteau şi 30.000 de euro într-o noapte”

Procurorii DIICOT vânează cu trupele speciale o reţea de 20 de falsificatori de carduri (UPDATE)

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au emis mandate de arestare pentru 19 dintre tinerii implicaţi în reţeaua de falsificatori. Şase suspecţi, dintre care trei sunt în Italia, au fost arestaţi aseară, iar restul de 13 au primit mandatele de rămânere după gratii pentru 29 de zile în această dimineaţă. Toţi tinerii arestaţi au declarat recurs la decizia de arestare care se va judeca la Curtea de Apel Timişoara. Potrivit anchetatorilor falsificatorii de carduri operau prin metoda „pisicuţa”, un dispozitiv electronic este montat la bancomat şi citeşte datele de pe card.


Citiţi mai multe despre modul de operare al hoţilor, dar şi despre metodele de protecţie ale cardurilor mâine dimineaţă în „Adevărul”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite