Timişoara: Jucătorii la Loterie visează case şi maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Jucătorii la Loterie visează case şi maşini
Timişoara: Jucătorii la Loterie visează case şi maşini

„Să fie cu noroc”, astfel îşi ia la revedere vânzătoarea de la timişorenii care nu au obosit de ani de zile să joace la loto 6/49.

Timişorenii nu au ezitat să invadeze sediile loto şi astăzi, pentru a intra în marea cursă pentru noroc, cu un câştig de 5 milioane de euro. Fie că stau să completeze cu biletul pe care au scris zilele de naştere încă de acasă, fie că aleg numerele norocoase din bolul de la sediul loto, toţi poartă în gând un vis.

Astfel, cele mai des întâlnite răspunsuri la întrebarea „Ce-ai face dacă ai deveni milionar?” se referă la case şi maşini.
„Joc de doi ani la loto, cred că am nimerit doar patru numere de când tot sunt în joc, dar am să joc până când o să câştig. Mai bine dau un ban pe un bilet loto, decât pe un pachet de ţigări. Ce o să fac eu dacă o să câştig? Am să cumpăr o maşină şi un apartament, clar”, a declarat ferm Marius Sîrbu, jucător venit să cumpere biletul norocos în această dimineaţă.

Criza, aliatul loteriei

Printre cei aproximativ 50 de jucători care calcă pragul loteriei înainte de zilele cu extragere se numără şi Ioan Băbou. „Am câştigat doar cinci lei la loz în plic, la loto niciodată, dar voi juca în continuare. Ce să facem, cu criza asta, loteria este o speranţă”, a spus Ioan Băbou. „Vin mulţi oameni, cam 100 pe zi, mai puţin zilele trecute, când a fost foarte frig”, a declarat Nuţu Lizica, vânzătoare la loterie.

Marea extragere a premiului de 5 milioane se transmite în această seară, pe TVR, de la ora 18.45. Potul cel mare este în valoare de 5 milioane de euro, iar printre numerele des câştigătoare se numără „27” sau „12”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite