Timişoara: Jucători de cupe europene exilaţi în Liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Jucători de cupe europene exilaţi în Liga a III-a
Timişoara: Jucători de cupe europene exilaţi în Liga a III-a

Latovlevici, Luchin, Scutaru şi Poparadu se vor pregăti cu echipa a doua a lui "Poli" Timişoara pentru că au refuzat o nouă ofertă de contract.

Citeşte şi:

Sabău şi-a criticat public elevii pentru prima oară

"Poli" a condus cu 2-0 dar nu a reuşit să învingă

Oficialii clubului bănăţean s-au supărat pe jucătorii care le-au refuzat oferta, spun ei, generoasă. "Latovlevici, Luchin, Scutaru şi Poparadu mai au contract trei ani cu noi. Am vrut să le oferim o înţelegere îmbunătăţită, în euro, cu o cifră mai mare decât aveau ei, în dolari, până acum. Mai mult, le-am oferit o prelungire a contractului cu doi ani, cu bonusuri seminificative, şi nu vorbesc aici de 1.000, 2.000 sau 5.000 de euro. Ei m-au trimis să vorbesc cu impresarii lor", a spus Gheorghe Chivorchian, directorul executiv de la "Poli".

Dintre cei patru menţionaţi mai sus, Scutaru şi Luchin au jucat în "dubla" cu Stuttgart din play-off-ul Ligii Campionilor. "Nu se gândesc că prin Poli şi-au creat imaginea pe care o au, atât în România cât şi în Europa, ei ascultă doar de impresari. Noi trebuie să ştim pe cine ne bazăm pe termen lung, de aceea aceşti jucători se vor pregăti cu echipa a doua şi vor juca în Liga a III-a, până se lămuresc aceste probleme", a mai spus Chivorchian.

Acesta l-a oferit drept exemplu pe Adrian Poparadu. "l-am dat la Iaşi, ca să joace. Nu l-au băgat niciun minut, aşa că l-am adus înapoi. Pe lângă contractul îmbunătăţit, i-am oferit şi şansa de a face parte din lotul pentru Liga Europa, iar el mă trimite la impresar. Eu ce să mai cred? Îl iau de la o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării şi îl aducă să se lupte la titlu şi să joace în cupele europene, iar ei mă trimit la impresar", s-a lamentat Gheorghe Chivorchian.

Este timp pentru transferuri

Gheorghe Chivorchian nu a dorit să comenteze asupra speculaţiilor presei în privinţa următoarelor transferuri ale echipei bănăţene. "Nu pot să vă dau nume acum, mai avem timp până mâine la ora 24, când se încheie perioada de transferuri pentru Liga Europa şi până în 10 septembrie pentru Liga 1. Suntem în negocieri, însă nu a fost vorba de acel Varga de la Debrecen, asta a fost doar în presă", a declarat oficialul clubului bănăţean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite