Jandarmii timişoreni recuperează documente. Recompensa e o scrisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un subofiţer al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a găsit în Complexul Studenţesc, într-o singură zi, mai multe documente pierdute. Omul legii a înapoiat două cărţi de identitate, trei paşapoarte şi patru certificate de naştere.

Marţi seară, un subofiţer al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, aflat în timpul liber în zona Complexului Studenţesc din municipiul Timişoara, a observat, la marginea unui trotuar, o mapă de plastic transparentă ce conţinea documente.

La verificarea documentelor, jandarmul a găsit două cărţi de identitate, trei paşapoarte şi patru certificate de naştere. După verificările efectuate, au fost identificaţi, într-un timp foarte scurt, cei care au pierdut documentele. Aceştia sunt membrii unei familii domiciliate în oraşul Recaş din judeţul Timiş, care muncesc în Marea Britanie.

La telefonul primit, oamenilor nu le-au venit să creadă cele comunicate de jandarmi, ei fiind convinşi că documentele se află asupra lor. Cei doi soţi au transmis o scrisoare de mulţumire inspectoratului de jandarmi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite