Jandarmii supraveghează marşul şi mitingul suporterilor polişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 5.000 de persoane se estimează că vor participa astăzi, la marşul şi mitingul pentru susţinerea echipei Poli. Manifestarea va începe la Stadionul Dan Păltinişanu şi va continua în centrul Timişoarei.

„Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor asigura, între orele 18.30-22.00 măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la acţiunea de protest organizată în municipiul Timişoara de către Asociaţia Suporterilor Timişoreni "Druckeria"", a anunţat Emilia Fîneaţă, purtătoarea de cuvânt a instituţiei.
În vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice, jandarmii vor monitoriza toate activităţile şi vor lua toate măsurile pentru buna desfăşurare a acţiunii ce va avea loc pe traseul Stadionul Dan Păltinişanu - Piaţa Operei.

Organizatorii estimează participarea a aproximativ 5000 de persoane.Jandarmii timişeni fac apel către toţi cetăţenii care se vor afla în apropierea manifestării, precum şi participanţilor, să respecte prevederile legilor în vigoare, recomandările forţelor de ordine şi ale organizatorilor, pentru menţinerea unui climat paşnic şi civilizat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite